+31620547500 info@delisouth.nl

Alles voor een bewuste lifestyle


Lekker eten, drinken en genieten van het leven, dat vinden wij belangrijk. En dat gaat een stuk beter met producten die eerlijk zijn over hun ingredienten. Uiteraard biologisch, maar wij proberen verder te gaan. We zoeken naar producenten en merken die ook geloven dat er meer is. Het gaat over smaak, allergieeen en gezondheid met voldoende keuze mogelijkheden.

Maak hieronder kennis met onze geselecteerde producenten en ontdek wat we te bieden hebben.

Gkazas Olijfolie


De Nederlands-Griekse familie Gkazas, produceert Gkazas Olijfolie op hun eigen land en dat van bevriende buren. Uit liefde voor het product bereiden ze het op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze. Hun olijfgaard ligt in de bergen van centraal Kreta, waar de bodem wordt bemest door geiten en schapen die vrij grazen. De olijfbomen krijgen alleen water uit natuurlijke neerslag. Iedere winter oogsten en persen ze de olijven zelf. Gkazas extra virgine olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct.

Delicious & Sons


Het verhaal van Delicious & Sons is een liefdesverhaal. Een rijk, gepassioneerd verhaal van de romantiek tussen mensen en eten – eenvoudig, eten van hoge kwaliteit – en dit verhaal zal je verleiden. Delicious & Sons heerlijke producten zijn gemakkelijk te gebruiken en nog makkelijker om van te genieten. Omdat we zijn wat we eten creëert Delicious & Sons hoge kwaliteit, biologische producten die eerlijk en aantrekkelijk zijn. De producten zijn biologisch en niet-GMO, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en / of veganisten.

Eudald Massana Noya


Vanuit de Penedés produceert de 9de generatie van dit familiebedrijf op biodynamische en biologische wijze de heerlijkste wijnen en cava’s. Wijnmaker Eudald en zijn gezin geloven dat deze landbouwtechnieken een echte toekomst hebben, of beter gezegd; ze zullen ervoor zorgen dat ze een toekomst hebben. Wijnbouw is wat de Penedès-regio zijn identiteit geeft en daarom zal hun werkwijze blijvend worden toegepast en worden uitgebreid.

Thes de la Pagode


Thés de la Pagode is een even inspirerend, als uitdagend avontuur. Inspirerend, omdat wij de kans hebben te werken met bevlogen experts, in dienst van een edel product. De thee neemt ons mee naar de mooiste gebieden van Azië, waar wij iedere dag een beetje meer leren over het oogsten en verwerken van deze duizenden jaren oude plant volgens de traditionele methodes, om unieke grand cru’s te verkrijgen. Met veel trots en genoegen nodigen wij u uit onze wereld te ontdekken.

Bovetti Chocolade


Ervan overtuigd dat alleen het beste goed genoeg is, gebruikt Bovetti alleen top-end grondstoffen en traditionele productiemethoden. Bovetti gebruikt alleen pure cacaoboter zonder toevoeging van plantaardig vet. Vanaf  het eerste moment heeft Valter Bovetti de keuze gemaakt voor de beste kwaliteit ingrediënten. Door de cacaoplantages regelmatig te bezoeken is Bovetti volledig betrokken bij de totstandkoming van de chocolade.