Toont alle 3 resultaten

Weergeven 9 24 36

Koop koudgeperste druivenpitolie bij DeliSouth in Amsterdam. Wij leveren een druivenolie van het Portugese merk Graduva aan de groothandel en particulier. Graduva’s druivenpitolie staat voor een 100% authentieke, mechanisch koudgeperste druivenpitolie. Koudgeperst is de meest natuurlijke en gezonde methode waarbij alle voedingswaarden en smaken behouden blijven.

De druivenpitolie bestaat uit meer dan 20 verschillende biologische variëteiten druivenpitten uit Portugal. Het is een gezonde olie die multi-inzetbaar is in de keuken.
De olie is neutraal van smaak en kan worden gebruikt voor koude- en warme bereidingen. Denk hierbij aan dressings, basis voor smaakmakers en om mee te braden en bakken. Doordat de olie zelf neutraal is verrijkt het de natuurlijke smaak van gerechten.

Leuk weetje: elke druif bevat maximaal 4 pitten. Met andere woorden, er zijn dus ongeveer 12000 pitten nodig zijn om 250 ml druivenpitolie te maken! Daarnaast is heeft de olie dankzij de hoge waarde in linolzuur en omega 6 (antioxidanten) ook een positieve uitwerking op de huid.