Waarom Pasta Tagliatelle kopen?
Pasta Tagliatelle wordt in Italië ook wel gezien als ‘de koningin’ van de voorgerechten. De pasta is dankzij haar subtiele structuur en vormen erg lekker in combinatie met een eenvoudige saus. Denk hierbij aan verse tomaten en basilicum. Deze laten de pasta dansen in je mond!
Wat zijn de ingrediënten van Pasta Tagliatelle?
De pasta is gemaakt van Italiaans griesmeel van harde tarwe van topkwaliteit en bevat verse eieren (25%) .
Alle ingrediënten zijn uiteraard van biologische oorsprong.
Even opletten want de pasta bevat gluten, ei en kan sporen bevatten van soja.
De producent Allemandi gebruikt niet alleen lokaal geproduceerd tarwe maar ook water uit de Piemontese bergen. De fabriek zelf gebruikt energie die opgewekt is dankzij de zon! Naast de lokale ingrediënten, gebruikt Allemandi ook een biologisch afbreekbare verpakking die gemaakt is van citrusschillen. Al met al is deze pasta niet alleen heerlijk op je bord, maar ook beter voor het milieu!
Voedingswaarden (per 100 gram):
Energie: 1626 kJ / 388 Kcal
Vetten: 5,2 g
– Waarvan verzadigd: 1,6 g
Koolhydraten: 69 g
– Waarvan suikers: 0,4 g
Vezels: 3,4 g
Eiwitten: 16 g
Zout: 0,1 g
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe biologische pasta Tagliatelle zonder plastic van Allemandi wordt geproduceerd?
Of meer weten over alle andere pastavormen zoals rigatone, casereccia, trecce, fusilli.
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.