BESTELINFORMATIE

Betaalmethoden

iDeal is in Nederland de belangrijkste betaalmethode en uiteraard kun je ook bij DeliSouth, mits je in het bezit bent van een Nederlandse bankrekening, via Ideal betalen. Je kunt je eigen bank selecteren waarna de betaling direct wordt verwerkt.

Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om via de Belfius bank te betalen. Deze bank heeft haar eigen betaalplatform en zorgt ervoor dat de betaling via de Belgische bank wordt uitgevoerd.

Paypal is een wereldwijd platform om betalingen te kunnen doen. Indien je account hebt bij Paypal kun je van deze service gebruik maken bij het afrekenen.

Verzending

Binnen Nederland werken wij met pakketbezorger DHL. Bestellingen die wij op dinsdag vóór 12 uur ontvangen worden nog dezelfde week verwerkt een DHL overhandigd. De bezorging van de standaard pakketten is van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt eventueel zelf een ander bezorgmoment selecteren of je bestellingen afhalen bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt.

Voor Belgische klanten zal de bezorging normaliter een extra werkdag in beslag nemen. DHL werkt voor de bezorging samen met Bpost. Je kunt je bestelling op werkdagen overdag ontvangen of afhalen bij het dichtstbijzijnde Bpost Servicepunt.

Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld of ben  je om een andere reden van plan om het aan ons te retourneren, dat mag! Je deze herroeping binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons melden. Dit kan schriftelijk of per mail. Wij vergoeden het aankoopbedrag minus de verzendkosten. De producten dienen ongeopend te zijn! De direct kosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening.

Alvorens producten aan ons te retourneren willen wij u vragen om uw klacht of intentie tot retourneren bij ons kenbaar te maken. Om het milieu zo min mogelijk te belasten zoeken we graag naar een oplossing vóórdat de pakketbezorger aan het werk wordt gezet.

Voor retouren kunt u volgend adres gebruiken: 

DeliSouth
Contactweg 47
1014 AN Amsterdam

Wij streven naar 100% tevredenheid! Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op.