• FLEXIBEL & SNEL
    We doen ons best om je zo snel mogelijk en goed te helpen. Heb je een vraag? Laat het ons weten en je hoort snel van ons.
Robert Roth

WIJNMAKER IN DE SPOTLIGHT

De familie Roth cultiveert wijngaarden op de zand- en kalksteenbodems in Soultz, een kleine gemeente op de heuvels aan de zuidelijke rand van het wijnbouwgebied van de Elzas. De eerste vintage werd eind jaren 40 gebotteld door Victor Roth, in de jaren 60 opgevolgd door Robert Roth, en nu runnen Patrick, Christophe en Victor Roth, de 3e en 4e generatie wijnbouwers en -makers het wijndomein Robert Roth .

Gepassioneerd door de diversiteit van de terroirs combineren ze aandacht en gevoeligheid om verfijnde wijnen te produceren, herkenbaar aan hun structuur, hun precisie en hun lange levensduur - en niet te vergeten hun geweldige vermogen om goed eten te begeleiden.

Dit alles met als enig doel het creëren van authentieke lokale wijnen, gezond en heel, uit de drie historische plaatsen die op het Domaine worden verbouwd: Mittelbourg, Orschwillerbourg en Hornstein de Soultz.

CAN-VI proberen?

CanVi-White_Wine_

Nog niet bekend met natuurwijn en benieuwd naar de smaakbeleving? Meer weten over dit innovatieve product en milieuvriendelijke verpakking?
Bij Tastywines kunt u een gratis Can-Vi rood, wit of rosé aanvragen.

Wijnproeverij

Wijnproeverij_Tastywines

Wat is er leuker dan het delen van kennis en enthousiasme met betrekking tot wijn. Ervaringen op het gebied van wijn met elkaar delen en inspiratie opdoen. Een wijnproeverij is al beschikbaar vanaf 4 personen!

Wijn & Spijs

Vaak wordt er nagedacht over welke wijn het beste bij eten past. Kies je eerst de wijn en dan het eten of andersom? Of kies je altijd voor je favoriete wijn ongeacht het eten? Dit kunnen we uitproberen tijdens een wijnproeverij!

VOLG TASTYWINES OP INSTAGRAM!