• BESTEL OP DINSDAG VOOR 17:00
    Zelfde week geleverd in de Benelux

OVER CAN-VI

Can-Vi is betekent in het Catalaans ‘verandering’. Het leven is dagelijks aan verandering onderhevig en Can-Vi is daar een uiting van. Can-Vi richt zich hierbij op een bewustwording van natuur & milieu. Een bijzondere kwaliteit natuurwijn is met Can-Vi verkrijgbaar in een duurzame verpakking. Rood, Wit en Rosé gemaakt van lokale druiven uit de Penedès, Spanje. Er vind een maceratie (inweking op schil) plaats van 10 dagen.

De fermentatie vind plaats in een tank met inheemse gist. Daarna wordt de wijn 6 maanden opgeslagen in amfora vaten die onder de grond zitten. Er worden geen sulfieten aan deze wijn toegevoegd.

Natuurwijn is vanaf nu voor iedereen toegankelijk!

CAN-VI WIJNMAKERS

Het Can-Vi concept is ontwikkeld door 3 wijnmakers die samen achter een kwalitatief product staan dat goed is voor natuur & milieu.
Van links naar rechts zijn dit Jordi Llorens, Christina Vaqué & Jordy Solé.

CAN-VI proberen?

CanVi-White_Wine_

Nog niet bekend met natuurwijn en benieuwd naar de smaakbeleving? Meer weten over dit innovatieve product en milieuvriendelijke verpakking?
Bij Tastywines kunt u een gratis Can-Vi rood, wit of rosé aanvragen.

Wijnproeverij

Wijnproeverij_Tastywines

Wat is er leuker dan het delen van kennis en enthousiasme met betrekking tot wijn. Ervaringen op het gebied van wijn met elkaar delen en inspiratie opdoen. Een wijnproeverij is al beschikbaar vanaf 4 personen!

Wijn & Spijs

Vaak wordt er nagedacht over welke wijn het beste bij eten past. Kies je eerst de wijn en dan het eten of andersom? Of kies je altijd voor je favoriete wijn ongeacht het eten? Dit kunnen we uitproberen tijdens een wijnproeverij!

VOLG TASTYWINES OP INSTAGRAM!