Toont alle 3 resultaten

Weergeven 9 24 36

Biologisch koudgeperste druivenpitolie kopen

Graduva’s druivenpitolie staat voor een 100% authentieke, mechanisch koudgeperste druivenpitolie. Koudgeperst is de meest natuurlijke en gezonde methode waarbij alle voedingswaarden en smaken behouden blijven. Daarnaast heeft de olie dankzij de hoge waarde in linolzuur en omega 6. Bio druivenpitolie is neutraal van smaak en kan worden gebruikt voor koude- en warme bereidingen. Denk hierbij aan dressings, als basis voor smaakmakers en om mee te braden en bakken. Doordat de olie zelf neutraal is verrijkt zal deze ook geen smaak afgeven tijdens de bereiding van je favoriete gerecht.
Biologisch koudgeperste druivenpitolie kun je eenvoudig online kopen. Je kunt ervoor kiezen om de 250 ml verpakking of de 500 ml druivenpitolie te kopen.

Bespaar verzendkosten en haal je biologische druivenpitolie op in Amsterdam

Bestelling geplaatst? Dan sturen we deze zo snel mogelijk naar je op. Ben je in de buurt? Je kunt je bestelling ook ophalen in Amsterdam! Kijk hier voor onze adresgegevens. Fijn als je van tevoren even een berichtje stuurt zodat we er voor je zijn.

Profiteer van een mooie biologische druivenpitolie aanbieding

Kijk eens naar onze multi-verpakkingen. Je kun al een mooie biologische druivenpitolie aanbieding scoren bij een aankoop van 3 stuks of meer!

Wist je dat?

Onze bio druivenpitolie uit meer dan 20 verschillende biologische variëteiten druivenpitten uit Portugal bestaat? Wist je ook dat elke druif maximaal 4 pitten bevat? Met andere woorden, er zijn dus ongeveer 12000 pitten nodig zijn om 250 ml druivenpitolie te maken!

Terug naar home