Haal de beste
chocolade nu in huis.

chocolade begin foto

Exclusieve chocolade
uit Europa

Samenwerking met chocolatiers uit Frankrijk en Italië
Wij werken nauw samen met onze chocolatiers in Frankrijk en Italië. Zowel het Franse chocolademerk Bovetti als het Italiaanse Cacao Crudo maken chocolade op ons verzoek die wij rechtstreeks bij hun ophalen. Binnen de Benelux kun je deze chocolade exclusief bij ons kopen. Je hebt dus altijd iets bijzonders.

Alleen de hoogste
kwaliteit cacao

Single origin cacao uit Peru en Santo Domingo
Onze rauwe chocolade wordt gemaakt van de Criollo cacaoboon uit de Peruaanse Amazone. Deze cacaoboon staat bekend om haar hoge kwaliteit en een uitzonderlijk complex smaakprofiel. De cacao uit Santo Domingo heeft een aantrekkelijke bitterheid met lang aanhoudende bloemen- en fruittoetsen.

Bean to Bar

De cacaobonen worden zelf door onze chocolatiers geselecteerd en ingekocht. Hij roostert ze zelf, vermaalt de nibs en giet de chocolade in de mal. Hij maakt de chocolade dus helemaal zelf. Hierdoor krijgt de chocolade de hoogste kwaliteit en kan de chocolatier zelf in contact blijven met de cacaoplantages.

Vegan, Glutenvrij & Bio

Geniet van vegan, glutenvrije biologische chocolade
Jij wilt chocolade waar je elke dag van kunt genieten zonder je druk te moeten maken over andere (onnodige) bestanddelen. Daarom is onze chocolade glutenvrij, vegan en ook nog eens biologisch.

Wil je meer weten over hoe onze chocolatiers
chocolade maken?