• BESTEL OP DINSDAG VOOR 17:00
    Zelfde week geleverd in de Benelux

GLASS Canned Wines

Wijn uit blik sluit volledig aan op de manier hoe we in de 21ste eeuw om willen gaan met het milieu en onze CO2 voetafdruk zo klein mogelijk willen houden. Glass canned wines is een eco-friendly oplossing om wijn van hoge kwaliteit te kunnen drinken. Op elk moment én voor iedereen toegankelijk.
Dankzij innovatieve technieken is er géén smaak overdracht van het blik naar de wijn. Het blikje is duurzaam (blik is beter te recyclen dan glas) én lichter van gewicht dan een glazen fles.
Ga verspilling tegen én geniet van een wijntje samen of alleen

canned_wine_red

Ontdek het GLASS assortiment

GLASS Canned Wines - ABOUT

JOAN Anton Romero is de bedenker van het GLASS canned wine concept. Met een achtergrond in verpakking én wijnen heeft hij in dit concept 2 werelden bij elkaar gebracht.
Joan_Glass_Wine_Canned_Tastywines

GLASS canned wine proberen?

Canned_Wine_Witte_Wijn_DeliSouth

Nog niet bekend met GLASS canned wines en benieuwd naar de smaakbeleving? Meer weten over dit innovatieve product en milieuvriendelijke verpakking?
Bij Tastywines kunt u een afspraak maken om dit innovatieve concept te proberen!

Wijnproeverij

Wijnproeverij_Tastywines

Wat is er leuker dan het delen van kennis en enthousiasme met betrekking tot wijn. Ervaringen op het gebied van wijn met elkaar delen en inspiratie opdoen. Een wijnproeverij is al beschikbaar vanaf 4 personen!

Wijn & Spijs

Vaak wordt er nagedacht over welke wijn het beste bij eten past. Kies je eerst de wijn en dan het eten of andersom? Of kies je altijd voor je favoriete wijn ongeacht het eten? Dit kunnen we uitproberen tijdens een wijnproeverij!

VOLG TASTYWINES OP INSTAGRAM!