INGREDIENTEN
Ingrediënten voor de saus:
- 1 soja- of kokosyoghurt (ongezoet).
- 1 komkommer
- 1 teen knoflook
- Een scheutje citroensap
- Een paar takjes van munt
- Een snufje olijfolie
- Een snufje zout
Ingrediënten voor de Heura-snacks:
- Een pakje mediterrane snacks van Heura Foods.
- Broodkruimels
- Tarwemeel
- Olijfolie
- Zoutvlokken voor vlees De La Conca
TE BESTELLEN BIJ DELISOUTH
VOORBEREIDING
Bereiding van de saus:
- Schil en hak de komkommer fijn en laat al het water uitlekken in een kleine zeef
- Voeg in een kom de olie, de komkommer en de yoghurt toe en meng tot een homogeen mengsel.
- Hak de knoflook in hele kleine stukjes en doe deze samen met de munt in de kom.
- Meng twee minuten en voeg een scheutje citroensap toe
TIP: laat het 30 minuten tot 2 uur rusten in de koelkast
Voorbereiding:
- Meng de bloem met een beetje water, zodat het dezelfde consistentie behoudt als bij een losgeklopt ei.
- We dopen de boterhammen in het bloemmengsel en bedekken ze een voor een met het paneermeel.
- Bak ongeveer 7 minuten in een pan met veel olie.
- Voor het serveren leggen we de stukjes op een bord met keukenpapier, zodat het olie en vet helpt verminderen.
- Serveer met een vleugje vleeszout