Recepten

Bagoji Proteïne Bananenbrood

INGREDIENTEN

  • 90 g kastanjemeel
  • 30 g (1 schep) Bagodji-eiwit
  • 80 g amandelmeel
  • 2 bananen + 1 om te versieren
  • 3 el kokossuiker
  • 4 eetlepels tahin
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 350 ml amandelmelk
  • 1 el kaneel
  • 1 theelepel bicarbonaat
  • 1 el appelazijn

TE BESTELLEN BIJ DELISOUTH

VOORBEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
  2. Meng alle ingrediënten en giet het deeg in een cakevorm bedekt met bakpapier.
  3. Verdeel een in de lengte doormidden gesneden banaan over het deeg.
  4. Laat 50 minuten koken. Na 30 minuten koken afdekken met aluminiumfolie zodat het bananenbrood niet aan de bovenkant verbrandt.
  5. Controleer de bereidingstijd en verleng indien nodig de aangegeven tijd.