Cacao Crudo is een nieuwe manier om chocolade te produceren en te proeven. Om de kostbare kwaliteiten van de cacao en de andere ingrediënten te behouden, zijn we constant op zoek naar nieuwe productiemethoden en nieuwe manieren om ervan te genieten.
Cacao Crudo is de eerste fabrikant van rauwe chocolade in Italië. We gebruiken de hoogwaardige cacao Criollo-variëteit uit de Peruaanse Amazone en verwerken deze nooit bij temperaturen boven 42 ° C, de drempel waar de achteruitgang van de verschillende voedingsstoffen begint.
Het traditionele roosteren van de cacaobonen wordt vervangen door een langzaam proces van uitdroging in beschermde omgevingen. Op deze manier brengen we zuivere, volle en echte organoleptische identiteiten naar uw gehemelte, buitengewoon op hun eigen manier.
Onze recepten bevatten chocoladerepen in verschillende maten en smaken, gevuld gedroogd fruit en fruitrepen bedekt met chocolade. Evenals onze exquise en verbazingwekkende praline; de smeerbare room is alleen gemaakt met 65% rauwe hazelnootpasta, cacaopoeder en kokossuiker.
Al onze recepten zijn het resultaat van een intensieve gedachtewisseling met chef-koks en voedingsdeskundigen. Ons project is ontstaan vanuit een ethische en duurzame visie op voeding met als doel een product aan te bieden dat tegelijkertijd erg lekker en gezond is.