Inhoud |
250 ml |
---|---|
Aantal per colli |
6 |
€10,95 Incl. BTW
Bij het maken van deze witte balsamico azijn wordt de druivenmost onder druk gekookt, om te voorkomen dat de azijn donker wordt (zoals bij balsamico azijn). De witte balsamico azijn rijpt korter, maar geeft een goudkleurig resultaat die zachter smaak dan de stroperige balsamico. Bloemig, fruitig en een beetje zoet!
B-2-B: 6 x 250 ml
B-2-C: 1 x 250 ml
When making this white balsamic vinegar, the grape must is cooked under pressure to prevent the vinegar from darkening (as with balsamic vinegar). The white balsamic vinegar ripens for a shorter time, but gives a golden result with a softer taste than the syrupy balsamic. Floral, fruity and a little sweet!
B-2-B: 6 x 250 ml
B-2-C: 1 x 250ml
Uitverkocht
Inhoud |
250 ml |
---|---|
Aantal per colli |
6 |