Fairafric chocolade met 43% cacao uit Ghana
Fairafric chocolade met 43% cacao is volledig in Ghana geproduceerd. Hierdoor krijgen de cacaoboeren een goed salaris en zijn ze direct betrokken bij het complete proces. Dit is uniek, want deze werkwijze wordt slechts in 1% van de gevallen toegepast. In deze smaak ontmoeten cacao en melk elkaar, een heerlijke combinatie voor een volchocolade genot.
Wat zijn de ingrediënten van deze chocolade met 43% cacao uit Ghana
Alle ingrediënten even samengevat op een rijtje:
Ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, magere melkpoeder*, Cacaomassa* , Cacao minimaal 43%. * uit biologische landbouw.
Even opletten! Dit product kan sporen bevatten van noten zuivel en soja.
Hieronder kun je de voedingswaarden van deze chocolade terugvinden.
Voedingswaarden (per 100 gram):
Energie: 2490 Kj / 600Kcal
Vetten: 44,5 g
– Waarvan verzadigd: 27,9 g
Koolhydraten: 38,3 g
– Waarvan suikers: 37,9 g
Eiwitten: 9,3 g
Zout: 0,2 g
Uiteraard bewaar je de chocolade op een droge plek, niet warmer dan 22 graden.
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe Fairafric chocolade wordt gemaakt?
Of meer weten over alle andere smaken biologische chocolade zoals melkchocolade of chocolade met tijgernoot?
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.