Waarom Melkchocolade met Karamel & Zout kopen?
Deze reep melkchocolade met karamel en zout is een populaire combinatie. Het zout, fleur de sel, is een verfijnd zout uit Frankrijk.
Het dunne lage karamel zorgt voor een lichtezoete bite, maar gaat erg goed samen met de cacao en het zout. Je zult genieten van het relatief hoge cacaopercentage 39%. Ook als je een lekker cadeau voor jezelf of iemand anders zoekt kun je deze chocoladereep eens overwegen. Dankzij de unieke verpakking doe je iedere chocoladeliefhebber een groot plezier! De chocolade is uiteraard lekker bij een kopje koffie of thee, maar ook als tussendoortje.
Wat zijn de ingrediënten van deze Melkchocolade met karamel en zout?
De melkchocolade met karamel en zout is zoals gezegd gemaakt van cacao uit de Dominicaanse Republiek.
Deze chocolade is fairtrade & biologisch gecertificeerd, bevat geen sojalecithine en is glutenvrij.
Alle ingrediënten even samengevat op een rijtje:
Melkchocolade*(ruwerietsuiker*, cacaoboter*, volle melk poeder*, cacaomassa* uit Santo Domingo, vanillepoeder,*), glucosesiroop*, karamel*2,7% (suiker*, volle Melk poeder*, BOTER*, suiker*, Keltisch zeezout 0,06%. Even opletten! Dit product kan sporen bevatten van noten zuivel en soja.
Hieronder kun je de voedingswaarden van deze chocolade terugvinden.
Voedingswaarden (per 100 gram):
Energie: 2397 Kj / 576Kcal
Vetten: 38 g
– Waarvan verzadigd: 24 g
Koolhydraten: 51 g
– Waarvan suikers: 49 g
Eiwitten: 6,7 g
Zout: 0,27 g
Uiteraard bewaar je de chocolade op een droge plek, niet warmer dan 22 graden.
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe Bovetti chocolade wordt gemaakt?
Of meer weten over alle andere smaken biologische chocolade zoals lavendel, hazelnoten of sinaasappel ?
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.