Waarom Pasta Fusilli kopen?
Pasta Fusilli heeft haar bekende gevlochten vorm en is gemaakt van een 100 jarig graan dat alleen uit de regio Marken komt. Dit graan heeft hoge voedingswaarden en is een bron van proteïne. Doordat het graan niet gebroken wordt, is het tevens mogelijk om een hoog gehalte aan vezels uit de pasta te halen. De gevlochten vorm zorgt ervoor dat je de pasta ook goed kunt combineren met een rijke pastasaus. Denk hierbij aan verschillende pastasausen zoals tomaten, truffel of een saus met veel groenten.
Wat zijn de ingrediënten van Pasta Fusilli?
De pasta is gemaakt van hele Capelli griesmeel van harde tarwe uit de regio Marken. Alle ingrediënten zijn uiteraard van biologische oorsprong.
Even opletten want de pasta bevat gluten en kan sporen bevatten van soja.
De producent Allemandi gebruikt niet alleen lokaal geproduceerd tarwe maar ook water uit de Piemontese bergen. De fabriek zelf gebruikt energie die opgewekt is dankzij de zon! Naast de lokale ingrediënten, gebruikt Allemandi ook een biologisch afbreekbare verpakking die gemaakt is van citrusschillen. Al met al is deze pasta niet alleen heerlijk op je bord, maar ook beter voor het milieu!
Voedingswaarden (per 100 gram):
Energie: 1360 kJ / 330 kcal
Vetten: 2,3 g
– Waarvan verzadigd: 0,4 g
Koolhydraten: 59 g
– Waarvan suikers: 1,2 g
Vezels: 9,2 g
Eiwitten: 13 g
Zout: 0,0 g
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe biologische pasta Fusilli zonder plastic van Allemandi wordt geproduceerd?
Of meer weten over alle andere pastavormen zoals rigatone, casereccia, tagliatelle, trecce.
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.