Fairafric chocolade met fleur de sel uit Ghana
Fairafric chocolade met fleur de sel is volledig in Ghana geproduceerd. Hierdoor krijgen de cacaoboeren een goed salaris en zijn ze direct betrokken bij het complete proces. Dit is uniek, want deze werkwijze wordt slechts in 1% van de gevallen toegepast. In deze chocolade met fleur de sel ontmoet zout, zoet. Een smaakexplosie en een feest voor de smaakpapillen.
Wat zijn de ingrediënten van deze pure chocolade met fleur de sel
Alle ingrediënten even samengevat op een rijtje:
Cacaomassa* , ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, fleur de sel 1,5% Cacao minimaal 80%. * uit biologische landbouw.
Even opletten! Dit product kan sporen bevatten van noten zuivel en soja.
Hieronder kun je de voedingswaarden van deze chocolade terugvinden.
Voedingswaarden (per 100 gram):
Energie: 2424 Kj / 579Kcal
Vetten: 46,8 g
– Waarvan verzadigd: 28,3 g
Koolhydraten: 23,2 g
– Waarvan suikers: 20,8 g
Eiwitten: 8,4 g
Zout: 0,75 g
Uiteraard bewaar je de chocolade op een droge plek, niet warmer dan 22 graden.
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe Fairafric chocolade wordt gemaakt?
Of meer weten over alle andere smaken biologische chocolade zoals melkchocolade of chocolade met tijgernoot?
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.