Waarom Rauwe Chocolade himalaya zout & cacaonibs kopen?
Deze rauwe chocolade met himalaya zout & cacaonibs is gemaakt van de Criollo cacaoboon. De cacaoboon staat bekend om haar hoge kwaliteit en een uitzonderlijk complex smaakprofiel. Deze cacaoboon is de meest zuivere cacaosoort en heeft dan ook voor erg voedzame eigenschappen.
De cacaobonen komen rechtstreeks uit de Peruaanse Amazone en worden verwerkt < 45 graden Celsius. Door de cacao bij deze lage temperatuur te verwerken blijven alle goede eigenschappen van de cacao behouden. Wist je dat de criollo cacaoboon slechts 1% van de wereldproductie uitmaakt? Een echte chocolade voor fijnproevers dus! De chocolade is uiteraard lekker bij een kopje koffie of thee, maar ook als tussendoortje.
Wat zijn de ingrediënten van deze rauwe chocolade met himalaya zout & cacaonibs?
Deze chocolade heeft veel goede eigenschappen. Allereerst is deze biologisch, maar ook zonder palmolie. Daarnaast is de chocolade glutenvrij, zonder geraffineerde suiker & vegan. Meer specifiek staan alle ingrediënten van deze chocoladereep hieronder:
Ingrediënten: rauwe Criollo cacaomassa*, kokosbloesemsuiker*, rauwe Criollo cacaoboter*, rauwe Criollo cacaobonen* 5%, Himalaya zout roze (1,5%), cacao min 75%. *biologisch gecertificeerd.
Even goed opletten: de chocolade kan sporen van hazelnoten, amandelen en walnoten bevatten.
Hieronder kun je ook de voedingswaarden bekijken:
Voedingswaarden (per 100 gram)
Energie: kJ 2533 kcal 610
Vetten: 45 g
– Waarvan verzadigd: 27 g
Koolhydraten: 37 g
– Waarvan suikers: 21 g
Vezels: 9,5 g
Eiwitten: 9,6 g
Zout: 1,5 g
Magnesium: 158 mg
Uiteraard bewaar je de chocolade op een droge plek, niet warmer dan 22 graden.
Meer informatie
Wil je tot slot zien hoe rauwe chocolade van Cacao Crudo wordt gemaakt?
Of meer weten over alle andere smaken rauwe chocolade zoals frambozen, citroen of hazelnoot ?
Ook als je interesse hebt in andere biologische producten of merken kun je bij delisouth terecht.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.